Кои сме ние?

Ние сме 10 гостоприемни пчелни семейства под един покрив. Нанесохме се тази пролет и много харесваме жилището си. Готови сме да го споделим с всеки, който ни дойде на гости. С радост ще му дадем да усети аромата на нашия кошер и ще му помогнем да се почувства по- здрав и в хармония със себе си и природата. 

 

Ако се разболеем или нещо ни застраши, винаги се появява едно мило човешко семейство и се грижи за нас като за свои деца. Те се казват Боряна и Пламен и ни обожават.

С какво сме полезни? 

Всички знаят, че правим мед. Но това е само един от нашите подаръци за вас - хората. Ние ви даряваме и с прополис, прашец, пчелно млечице, пчелна отрова и... въздух. Да, ние можем да ви дадем въздух - пречистен и обогатен. Такъв какъвто го правим за нашите бебета.            

Не е случайно, че пчеларите са едни от най- дълголетните хора. Доказано, е че те заболяват по- рядко в сравнение с хора, които нямат допир с нас. Благодарение на поколения любознателни и иновативни пчелари, днес има разработени няколко метода за доставяне на нашият кошерен въздух до вас. 

Хората, които са пробвали, казват, че се чувстват по- жизнени, по- здрави и по- спокойни. Достатъчни са 20-25 минути при нас, за да усетите релаксиращото, тонизиращо и противовъзпалително действие на нашия въздух. След няколко процедури се засилва имунната система, а тя от своя страна се грижи за облекчаване на множество хронични заболявания. При нас идват хора с 

бронхит, астма, хронични белодробни и артритни заболявания, отслабена имунна система, инфекции на дихателните пътища, хронично главоболие и мигрени, стрес и дори с депресия.