ПРОЦЕДУРИ

Почивка в пчелна стая 

Осъществява се в специална стая, където 2 легла са разположени директно върху кошерите. Част от стените на кошерите и леглата са изработени от мрежа. Това позволява въздухът от кошера да навлиза в стаята, като същевремнно пчелите не се притесняват и нямат допир с хората. 

Тази процедура предоставя най- цялостен ефект върху здравето.

- Вдишването на наситеният с полезни вещества въздух подсилва имунната система, дезинфекцира дихателните пътища и носи успокоението на аромотерапията.

- Вибрациите и жуженето на пчелите стабилизират емоционалното   състояние.

- Биомагнитното поле, което създават пчелите, се усеща на около метър от кошера и има цялостно ползотворно влияние върху организма. 

Инхалация с кошерен въздух

 

Перфектният метод за терапия с кошерен въздух, за хора които изпитват страх от пчели. Чрез специална система, въздухът от кошера може да бъде доставен до дихателната система без никакъв досег до пчелите или издаваните от тях звуци и вибрации. Просто сядате в удобен стол и поставяте маска на лицето си. Отпускате се, и се наслаждавате на аромата на мед, прополис и етерични масла. Оставяте въздухът обогатен и дезинфекциран в живата лаборатория на пчелите да се влее в тялото ви. При този метод вдишваният въздух е много по- наситен и ароматен в сравнение с почивката в пчелна стая. Запазва се благотворното влияние на енергийното и биомагнитното поле създавано от пчелите.

 

 

Инхалация с прополис

На всички са известни ползите от приемането на прополисова тинктура. Чрез специален апарат приемането на прополис става много лесно и естествено - поставяте маската и дишате. Прополисът е „ антибиотикът на пчелите”. Изследвания показват, че той съдържа восък, смоли, полени, етерични масла, механични примеси и танини, флавоноиди, гликозиди, органични киселини, алдехиди, терпени, естери, алкохоли, аминокиселини, въглеводороди, свободни мастни киселини, микроелементи и витамини (А, С, Д, В1, Б2, В6). Благодарение на тези съставки, той има силни антимикробни свойства и висока противогъбична и противовирусна активност.  Предимство на тази поцедура е, че може да се прилага целогодишно.

 

1 посещение - 45 лв

5 посещения - 180 лв

10 посещения - 270 лв

1 посещение - 35 лв

5 посещения - 140 лв

10 посещения - 210 лв

1 посещение - 20 лв

5 посещения - 80 лв

10 посещения - 120 лв